ASSEMBLEA OBERTA SOBRE L'AQUELARRE - 27/9/13

La CUP Cervera convoca una assemblea oberta per parlar i debatre sobre l'Aquelarre, en el marc de la campanya per reivindicar un Aquelarre popular engegada a mitjans d'agost.

Després del ressò obtingut pels cartells i l’escrit de presentació de la campanya “Aquelarre del segle XXI o Aquelarre S.A.?”, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Cervera emplacem tothom a l’Assemblea Oberta sobre l’Aquelarre que es realitzarà el divendres 27 de setembre a les 20h a la Sala La Pèrgola.

Molt especialment, volem convidar totes aquelles cerverines i cerverins que participen en l’organització de l’Aquelarre directament, ja sigui a través de la participació de les diverses entitats, en la creació artística o bé en la gestió tècnica i/o econòmica.

La nostra voluntat és de tenir en compte les opinions de tothom, estiguin d’acord amb les crítiques expressades en aquesta campanya o no, per tal de plantejar entre totes i tots un debat profund, rigorós i el màxim d’ampli possible sobre quin model de festa volem, lliure de prejudicis i independentment de les directrius marcades per l’Ajuntament.

Us esperem doncs el divendres 27 de setembre a les 20h a La Pèrgola.

Entre totes i tots construïm la Cervera que volem!

Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Cervera