Vols col·laborar en L'ENQUESTA SOBRE PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

Perquè des de la CUP Cervera estem fent aquesta enquesta?

El passat mes de febrer vam engegar una campanya sobre participació ciutadana. El nostre objectiu és poder modificar els reglaments existents perquè sobretot les entitats i associacions tinguin més veu i poder de decisió en els òrgans de la Paeria.

Amb els 3 mesos que portem de campanya hem realitzat diferents accions de difusió del que regulen els actuals reglaments i de les mancances que creiem que tenen (ho podeu seguir a les xarxes socials amb l'etiqueta #SabiesQue o #Qüestiódesentitcomú). No obstant això, es fa imprescindible conèixer les inquietuds i les necessitats de les entitats sobre la participació i interacció amb la Paeria per poder elaborar propostes.

Així doncs, us demanem si la podeu respondre com a ciutadà l'enquesta que us hem posat en l'enllaç. Les respostes seran traslladades a l'Assemblea Oberta prevista pel divendres, 7 d'abril, per poder elaborar propostes de consens de cara a la modificació dels reglaments, i a la qual us animem a participar-hi i dir-hi la vostra! Totes les aportacions són benvingudes!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

 

Per fer l'enquesta, clica l'imatge.